Studenter ved NGI bruker utdannelsen innen mange ulike fagområder og stillinger. Her forteller Alv Humborstad Sørland hva studiet har betydd for han.

Alv Humborstad Sørlandstudent coaching

Jeg arbeider som leder med ansvar for en stor virksomhet. Coachingutdannelsen ved NGI har gitt meg viktig faglig påfyll og praksiserfaring som gjør meg bedre rustet til å takle krevende lederutfordringer. Jeg forstår nå bedre hva som skjer i møter mellom mennesker, og hvordan jeg påvirker disse møtene. Jeg har også økt mitt mot til å dele hva jeg opplever i møter med andre. Det jeg deler kan være viktig for andre å få innsikt i. Gestaltfaget bør være obligatorisk pensum i alle lederutdanninger. 

Les mer om hva tidligere studenter sier om NGI og deres erfaringer her Hva sier tidligere studenter? – Norsk Gestaltinstitutt Høyskole