Bruk hodet enda bedre! Du har 10 forskjellige intelligenser – lær å bruke alle sammen

Forfatter:

Tony Buzan

Forlag:

Hilt og Hansteen

Utgitt:

2001

Sammendrag:

Det handler om å mestre livet bedre - ved å gjøre bruk av hele ditt potensial!

Tony Buzan ble verdenskjent med boken Bruk hodet bedre! Tankekartene, som han introduserte i den boken, er en genial og kreativ problemløsningsmetode som har revolusjonert memo-teknikkene og hukommelsestreningen. Med Bruk hodet enda bedre! går Buzan et skritt videre: i denne boken presenterer han sin «redningsoperasjon» for menneskehjernen.

Det trengs. Du bruker nemlig mindre enn én prosent av den utrolige hjernen din. Med et så stort uutnyttet potensial blir perspektivet svimlende: Du besitter en mirakelhjerne, men skal du nyttiggjøre deg de ubrukte 99 prosentene, må du vite hvordan.

Mennesket har 10 forskjellige intelligenser, avslører Tony Buzan i denne boken – den ene med et større potensial enn den andre: kreativ intelligens, personlig intelligens, sosial intelligens, seksuell intelligens, åndelig intelligens, sansende intelligens, tall-intelligens, rom-intelligens, kropps-intelligens og ord-intelligens.

Bruk hodet enda bedre! er full av fargerike eksempler på hvordan du kan bruke Tony Buzans geniale metode, fra å planlegge en ryddig privatøkonomi til å finne den ideelle sexpartner!

(tekst fra bokas bakside)