Koronasituasjonen og bruk av NGI-biblioteket

Som følge av koronasituasjonen har biblioteket beklageligvis ikke vært operativt på noen uker. Men nå er vi igjen heldigvis oppe og går. Kontakt gjerne biblioteket om spørsmål på telefon 404 81 897 i betjent tid hver tirsdag og fredag kl. 8.30-15, eller alltid på bibliotek@gestalt.no.

I disse tider anbefaler vi ekstra mye nå å benytte ressursene i NGIs e-bibliotek. Tilgang til det fysiske biblioteket på Kjørbokollen i Sandvika er begrenset, men likevel mulig etter avtale når smittevernhensyn ivaretas.

Under er informasjon om bruk av bibliotekets tjenester og ressurser nå.

NGI-biblioteket i Sandvika 

Boklån – Logg inn på bibliotekets søketjeneste TOW og søk der, i bibliotekets database, for å finne bøker du vil låne (her er en enkel søkeveiledning). Send så reserveringsønsket av bok direkte fra TOW. Hvis du ikke har registrert deg som bruker i TOW ennå, kan du sende låneønsker på e-post til bibliotek@gestalt.no.

Vi sender melding når bøker er tilgjengelig. Da kan du etter avtale hente boka/bøkene på Kjørbokollen. Mot betaling av porto, kan vi også sende utlånsbøker.

Retur av lånte bøker – Bibliotekets innleveringsskap for bøker står nå utenfor instituttet i 3. et. på Kjørbokollen, der kan bøkene leveres. Bøker kan også sendes til oss i posten (til Norsk Gestaltinstitutt Høyskole v/biblioteket, Kjørbokollen 30, 1337 Sandvika).

Bibliotekveiledning –  Kontakt gjerne biblioteket på tlf. 404 81 897 tirsdager og fredager fra kl. 8.30-15 ved behov for muntlig veiledning. Mange spørsmål finnes det ellers svar på i NGIs e-bibliotek

NGIs e-bibliotek

På NGI-bibliotekets hjemmeside er lenker videre til diverse veiledning og relevante ressurser. De som er særlig aktuelle i disse eksamenstider er framhevet her:

  1. Om å låne ved NGI-biblioteket
  2. Elektroniske ressurser
  3. Om Norsk Gestalttidsskrift – fagtidsskrift for gestaltterapi
  4. Veiledning for oppgaveskriving og gjeldende retningslinjer v/NGI
  5. Mulighet for supplementær læringsstøtte ved VID Diakonhjemmets bibliotek

På hjemmesiden er også lenke til vårt Nettstedskart, som gir full oversikt og direkte tilgang til alt innhold i e-biblioteket.