TOW: bibliotekets webside for samlingssøk og selvbetjening av lån

NGI benytter biblioteksystemet Tidemann. Og TOW (Tidemann on Web) er websiden våre brukere kan benytte for å søke i samlingen, forlenge sine lån og reservere medier de ønsker å låne.

TOW er åpent for alle til å gjøre søk i bibliotekts samling, i alt NGI-biblioteket har av tidsskrifter, bøker m.m. Søketjenesten er åpen 24/7 – fra hvor som helst og når som helst. Det er praktisk og hensiktsmessig når du skal orientere deg om aktuell litteratur for fordypning i ulike tema.

Når du registrerer deg som bruker i NGI-biblioteket, vil du samtidig få et et personlig brukernavn for innlogging på TOW og dermed har du tilgang til flere bibliotektjenester enn kun samlingssøket. Som innlogget på TOW har du fra en hvilken som helst datamaskin oversikt over dine biblioteklån, du kan enkelt forlenge lån online og sende forespørsel via TOW om bokreservering(er) du ønsker å gjøre.

Innloggingsknappen til TOW ligger øverst i høyre hjørne på websiden. Det først som vises når du logger inn, er oversikt over dine biblioteklån. Og du ser når lånetiden forfaller og  kan ved behov enkelt forlenge låntiden derfra. Videre kan du når du er innlogget og søker i bibliotekets samling be online om å få reservere dokumenter du ønsker å låne. Så registrerer vi ønsket og gir deg bekjed når det du vil låne kan hentes i biblioteket.