Anette KiranTerapistudent

Jeg er terapistudent på tredje året på Norsk Gestaltinstitutt, og er godkjent for å ta imot klienter. Jeg er medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening (NGF) og er forpliktet til å følge foreningens etiske retningslinjer. Jeg har taushetsplikt og mottar faglig veiledning på regelmessig basis.

Som studentterapeut og menneske har jeg erfaring med mange ulike temaer som for eksempel stress og utbrenthet, indre uro og bekymringer, samlivsbrudd og å være aleneforelder og mange andre mer eller mindre krevende erfaringer vi gjør oss gjennom livet. Det kan handle om å kjenne seg låst eller handlingslammet i ulike situasjoner, at en ikke strekker til, eller at en opplever overveldelse, meningstap eller utmattelse. Jeg tilbyr et tolerant og åpent rom hvor du kan føle deg trygg på å bli møtt i det som er – sånn det er for deg akkurat nå.

Jeg tilbyr reduserte priser med ekstra rabatt for studenter, og er fleksibel på tidspunkter. Henvisning er ikke nødvendig, og det er kort ventetid. Jeg holder til sentralt i Oslo i et hyggelig rom i et større terapifellesskap.

Ta kontakt på anettekirangestalt@gmail.com, så tar jeg kontakt med deg for en uforpliktende førsamtale og timeavtale.