Kristin Borge-HansenVeileder

: Sandvika: kristin.borge.hansen@gestalt.no

Kristin har egen praksis i Oslo. Siden 2001 har han vært gestaltterapeut i egen praksis, og arbeider i dag med individuell-, par- og gruppeterapi, samt coaching og lederutvikling

Kristin er utdannet med i Mastergrad i Gestaltpsykoterapi MSc (2004) fra Norsk Gestalt Institutt, Høyskole/Universitetet i Derby, England. Hun har veilederutdanning, etter- og grunnutdanning fra Norsk Gestalt Institutt, Høyskole. Hun har også videreutdanning ved Senter for somatiske studier, New York, USA Ruella Frank.

I tillegg har hun Mastergrad i Ledelse fra BI, Organisasjon og Ledelse fra Universitetet i Oslo, Cand.mag. grad i samfunnsfag med psykologi mellomfag, Universitet i Oslo.

Hun er sertifisert veileder og terapeut MNGF (Norsk Gestaltterapeut Forening) og akkreditert coach og veileder MGPO (Gestalt Praktiserende i Organisasjoner)

Hun har vært individualterapeut, familieterapeut og gruppeterapeut i 2.linje tjenesten på Folloklinikken DPS og Barne- og ungdomspsykiatrien 2001- 2012.

Hun har også erfaring som konsulent innen lederutvikling og coaching av ledere, HR samt som avdelingsleder.

Hun er styreleder i Gestalt Praktiserende i Organisasjoner (GPO) 2019-, styremedlem fra 2014 og styremedlem i Norsk Gestaltterapeut Forening (NGF) (2004-09) og styremedlem i Norsk Forening for Psykoterapi (NFP) (2008-09).