Lill HallbäckVeileder

: Sandvika: 908 54 392: lillhallback@gmail.com

Lill Hallbäck (f.1948) har en mastergrad i Gestaltpsykoterapi fra universitetet i Derby (UK) og har også fullført 3 moduler i etikk, klinisk filosofi og forskningsmetoder som del av et doktorgradsprogram i Nottingham (UK). Høsten 2006 begynner hun et 2-årig deltidsstudium i “Developmental Somatic Psychotherapy” I New York, USA, hos Ruella Frank (en av lærerne ved NGIs videreutdannelse). Som tidligere student ved NGI har hun fullført den 2-årige veilederutdannelsen (1998), den 2-årige videreutdannelsen (1997) og den 4-årige grunnutdannelsen (1996).

Lill har siden 1998 vært veileder ved NGI og gestaltterapeut på heltid i STREGA senter for psykoterapi og selvutvikling, et firma hun I 1996 startet sammen med to andre kollegaer. Hun arbeider med individuell- og parterapi, grupper, veiledning og ulik kursvirksomhet.

Lill snakker også italiensk, engelsk og fransk, og har bodd mange år i USA, Italia og Tunisia. Hun er sertifisert som europeisk Gestalt psykoterapeut av EAGT og sertifisert gestaltterapeutveileder av NGF.